به گزارش ریلنیوز با نقل از استانداری تبریز ، مهدوی در جلسه مشترک با مدیران گمرک و منطقه ویژه اقتصادی سهلان، گفت: وجود چنین استعدادهای بی نظیر در تبریز یک ظرفیت عالی برای افزایش حجم مبادلات اقتصادی و تجاری شهرستان و استان است.
وی افزود: زیرساخت های قوی موجود در منطقه آزاد سهلان و سرمایه انسانی توانمند فعال در این مجموعه، عملیاتی نمودن برنامه های بزرگ اقتصادی – تجاری و ایجاد ثروت را راحت تر خواهد کرد.
گفتنی است منطقه آزاد اقتصادی سهلان به عنوان یک بندر خشک (Dry Port) یکی از مناطق منحصر به فرد در ایران و دروازه تجارت با اروپا می باشد. این منطقه با ۲۴۷ هکتار وسعت و دارا بودن زیرساخت های قوی از جمله بارانداز، انبارهای بزرگ کالا، خط ریل اختصاصی، دسترسی به جاده بین المللی و راه آهن، دسترسی به فرودگاه بین المللی و وجود فعالیت های تجاری و بازرگانی، تمامی ویژگی های استاندارد یک بندر خشک را دارد.
- کد خبر 29875
- پرینت