• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 16 November - 2024
کل اخبار 6763اخبار امروز : 0
8

ضرروت توسعه حمل ونقل ریلی در بنادر کشور/ افزایش ترافیک کالا و ارتقای توان صادرات

  • کد خبر : 13587
  • ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴
ضرروت توسعه حمل ونقل ریلی در بنادر کشور/ افزایش ترافیک کالا و ارتقای توان صادرات

در بازدید وزیر راه و شهرسازی از بنادر جنوبی کشور عنوان شد: ضرروت توسعه حمل ونقل ریلی در بنادر کشور/ افزایش ترافیک کالا و ارتقای توان صادرات/ رونق فعالیت پایانه های نفتی در بندر امام خمینی(ره)/ ایجاد فرصت های اشتغال و سرمایه گذاری در بنادر جنوبی کشور/ به دنبال فعالیت های تولیدی و ایجاد ارزش […]

در بازدید وزیر راه و شهرسازی از بنادر جنوبی کشور عنوان شد:

ضرروت توسعه حمل ونقل ریلی در بنادر کشور/ افزایش ترافیک کالا و ارتقای توان صادرات/ رونق فعالیت پایانه های نفتی در بندر امام خمینی(ره)/ ایجاد فرصت های اشتغال و سرمایه گذاری در بنادر جنوبی کشور/ به دنبال فعالیت های تولیدی و ایجاد ارزش افزوده در پسکرانه های بنادر هستیم/ احداث کارخانجات و تأسیسات با کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره)

ضرروت توسعه حمل ونقل ریلی در بنادر کشور

وزیر راه و شهرسازی گفت: بهره گیری از ظرفیت حمل و نقل و شبکه ریلی سرعت جابجایی کالا را افزایش می دهد و در نتیجه قیمت تمام شده کالا برای مشتریان به حداقل می رسد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد اسلامی که در رأس هیأتی از معاونین و مدیران کل این وزارتخانه به بندر امام خمینی(ره) سفر کرده است ضمن شرکت در آیین آغاز عملیات اجرایی  و بهره برداری از هشت پروژه سرمایه گذاری و سرمایه ای، افزود: مشارکت بخش خصوصی  و سرمایه گذاری در بنادر، به نقش آفرینی بنادر در اقتصاد کشور و بهبود آن کمک شایانی  می کند.

وی با اشاره به اینکه  مجموع  سرمایه گذاری های انجام شده  در ۸ پروژه که ارزش ریالی آن حدود  ۷۰۰۰ میلیارد ریال بوده است و به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای ۱۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است، اظهار داشت: نکته حائز اهمیت در سرمایه گذاری ها این است که در اثر آن  توان اقتصادی  بنادر افزایش خواهد یافت و در نتیجه فرصت های اشتغال، ترافیک کالا  و حجم مبالات  ترانزیتی نیز افزوده  می شود.

توسعه فعالیت های لجستیکی بندر امام خمینی (ره)

وی با اشاره  به برخورداری  منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) از پسکرانه وسیعی به مساحت ۱۱ هزار هکتار،  تصریح کرد: بخش عمده ای  از این پسکرانه  در حال حاضر تحت پوشش فعالیت های لجستیکی  قرار گرفته  است  و شرکت های گوناگونی در زمینه های انبارداری و نگهداری کالا  فعال هستند و به ایجاد ظرفیت های  بیشتر کمک کرده اند.

وی اظهارداشت: فعالیت شرکت های بخش خصوصی در زمینه  فرآوری دانه های روغنی  در بندر امام خمینی (ره) موجب ایجاد ارزش افزوده  در این  مجتمع بندری شده است  و این فعالیت ها  توانسته است که علاوه بر  ایجاد ارزش افزوده درافزایش ترافیک کالا و  ارتقای توان صادرات  مؤثر باشند.

مکانیزه سازی فرآیندهای  تخلیه و بارگیری کالا

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازدید خود از پایانه های مکانیزه ریلی و تخلیه و بارگیری کالا، بیان داشت: مکانیزه سازی فرآیندهای  تخلیه و بارگیری کالا در این مجتمع  بندری موجب شده است میزان توقف کشتی ها کاهش پیدا کند.

وی گفت: برخورداری  از تجهیزات پیشرفته و به روز بندر امام خمینی (ره) زمینه را برای  تخلیه  ۱۰هزار تن کالا در دریک روز فراهم کرده است  و به این ترتیب یک فروند کشتی ۶۰ هزار تنی در مدت ۶ روز تخلیه می شود و به دنبال آن ارزش افزوده ایجاد شود.

کاهش قیمت تمام شده کالا برای مردم

اسلامی اتصال این بندر به شبکه ریلی کشور را از مزیت های بندرامام خمینی(ره) دانست و خاطر نشان ساخت:  بهره گیری از ظرفیت  حمل و نقل و شبکه ریلی سرعت جابجایی کالا را افزایش می دهد و در نتیجه قیمت تمام شده کالا برای مشتریان به حداقل می رسد و همچنین از بار ترافیک جاده ای که بیش از توان آن در حال حاضر استفاده می شود، می کاهد.

اتصال پایانه های  مکانیزه به پای اسکله ها

وی ضمن اظهار خرسندی از اینکه فرآیند مکانیزه سازی تخلیه و بارگیری کالا در بندرامام خمینی(ره) در جریان بازدید به خوبی مشهود بود، اتصال پایانه های  مکانیزه تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی به پای اسکله ها  را از گام های مؤثر در افزایش توان و سرعت تخلیه و بارگیری این نوع کالا برشمرد.

مشارکت قوی بخش خصوصی در بندر امام خمینی(ره)

وزیر راه و شهرسازی فعالیت پایانه های  انبارش و تخليه و بارگیری فرآورده های نفتی را از نکات حائز اهمیت در جریان بازدید خود از مجتمع بندری امام خمینی(ره) عنوان کرد و افزود: بر اثر مشارکت شایسته  بخش خصوصی در این مجتمع بندری شاهد رونق فعالیت های پایانه های نفتی در بخش های  تخلیه و بارگیری، سوآپ و ترانزیت فراورده های نفتی هستیم.

تلاش می کنیم از بخش خصوصی سالم استفاده کنیم

شریعتی؛ استاندار خوزستان  که  این هیأت بلند پایه را در جریان بازدید از مجتمع بندری امام خمینی(ره) همراهی می کرد، با اشاره به ویژگی  درون زایی و برون گرایی اقتصاد مقاومتی به تعبیر مقام معظم رهبری بیان داشت:  تلاش ما این است  که در زمینه  های مختلف اقتصادی از  بخش خصوصی  قوی تر و سالم تر  همراه با رعایت  مقررات  بهره مند شویم  و فعالیت های اقتصادی بخش خصوصی در بندرامام خمینی(ره)  از نمونه های موفق مشارکت این  بخش  در اقتصاد  به شمار می آید.

ایجاد شرایط بهتر برای فعالیت سرمایه گذاران

وی  با اشاره به استقبال قابل توجه متقاضیان سرمایه گذاری در پسکرانه های بندر امام خمینی(ره)  خاطر نشان ساخت: با انجام مذاکرات با محیط زیست سعی می کنیم  شرایط بهتری  را برای  سرمایه گذاری  بخش خصوصی  در پسکرانه  بندرامام خمینی(ره)  به منظور ایجاد  فرصت های  اشتغال  و سرمایه گذاری  در این مجتمع بندری فراهم کنیم.

هیچ مشکلی در فرآیندهای  تخلیه و بارگیری کالا ایجاد نشده است

وی با اشاره به جایگاه برتر بندر امام خمینی(ره)  در تخلیه و بارگیری کالاهای  اساسی کشور  تصریح کرد:  تاکنون  هیچ مشکلی در فرآیندهای  تخلیه و بارگیری کالا از جمله کالاهای اساسی  و نهاده های کشاورزی   به وجود نیامده است و این روند به خوبی در حال  انجام است.

بنادر؛ صرفا  نقاطی  برای تخلیه و بارگیری و نگهداری کالا نیستند

محمد راستاد؛ مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی طی این بازدید با اشاره به آغاز عملیات اجرایی  و بهره برداری از هشت پروژه  به ارزش  ۷۰۰۰ میلیارد ریال  در بندرامام خمینی(ره)، در خصوص  رویکرد سازمان بنادر و دریانوردی برای جلب مشارکت بیشتر بخش خصوصی، اظهار داشت: بنادر صرفا  نقاطی  برای تخلیه و بارگیری و نگهداری کالا نیستند و به دنبال آن هستیم که  فعالیت های  تولیدی  و ایجاد ارزش افزوده  در پسکرانه های بنادر شکل گیرد و خوشبختانه  بندرامام خمینی(ره)  از این نظر توانسته است  جایگاه بسیار مطلوب و خوبی  در بین بنادر کشور به خود اختصاص  دهد  و مورد توجه  و استقبال بخش خصوصی  برای سرمایه گذاری  در بخش زیربنایی، تجهیزاتی  و صنایع تولیدی قرار گیرد.

ارائه سیاست های تشویقی به بخش خصوصی

وی  با به سیاست های  تشویقی سازمان بنادر و دریانوری برای جلب مشارکت بخش خصوصی، خاطر نشان ساخت: سازمان بنادر و دریانوردی همچنان  زمینه را برای  سرمایه گذاری هر چه بیشتر  بخش خصوصی  در پسکرانه های بندرامام خمینی(ره)   فراهم می سازد   تا  رقابت پذیری  بندرامام خمینی(ره)  و ایجاد فرصت های اشتغال  و رونق اقتصادی  در منطقه   را به همراه داشته باشد.

سرمایه گذاری ۱۲ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در پسکرانه بنادر

وی در تشریح میزان سرمایه گذاری های بخش خصوصی در بنادر  بیان داشت: حدود ۱۲ هزار میلیارد  توان  سرمایه گذاری  بخش خصوصی در پسکرانه  های بنادر  ایجاد شده است  که عمدتا  در زمینه روساخت ها و تجهیزات بندری و صنایع در  بنادر امام  خمینی(ره)، امیرآباد  بوده است از اینرو برنامه سازمان بنادر و دریانوردی  این است که با توسعه پسکرانه بنادر مخصوصا در بنادر  شهید رجایی و چابهار زمینه را برای الگویی مشابه بندر امام خمینی(ره)، فراهم کند.

ایجاد ارزش افزوده در کشور

عادل دریس؛ مدیرکل بنادر و دریانوردی  استان خوزستان با اشاره  به آغاز عملیات اجرایی و بهره برداری از پروژه های بزرگ سرمایه گذاری همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی در این مجتمع بزرگ بندری، اظهار داشت: فعالیت این پروژه ها ایجاد ارزش افزوده در کشور را به دنبال خواهد داشت.

انجام صادرات مجدد در بندر امام خمینی(ره)

وی با اشاره به جایگاه ممتاز بندر امام خمینی(ره) در تخلیه و بارگیری بخش عمده ای از کالاهای اساسی کشور در آن، تصریح کرد: این موضوع فرصت  خوبی را برای سرمایه گذاران بخش خصوصی  فراهم می آورد تا از آن برای احداث کارخانجات و تأسیسات  مرتبط با کالاهای اساسی از جمله غلات  برای ایجاد ارزش افزوده و انجام صادرات مجدد بهره ببرند.

وی با اشاره به اینکه  حدود ۶۰۰ میلیارد ریال از پروژه هایی که ا بهره برداری از آنها آغاز شد، مرتبط به انبارهای چندمنظوره نگهداری کالای اساسی بود، بیان داشت: بهره گیری از ظرفیت های جدید به تسهیل تجارت کمک خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://rail-news.ir/?p=13587

برچسب ها

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.