• امروز : دوشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 24 February - 2025
کل اخبار 7037اخبار امروز : 4
7

مستندی از زندگی ریزعلی خواجوی بزودی از صدا وسیما ج.ا.ا پخش خواهد شد

  • کد خبر : 1803
  • 22 آذر 1396 - 0:22
مستندی از زندگی ریزعلی خواجوی بزودی از صدا وسیما ج.ا.ا پخش خواهد شد

ریزعلی خواجوی به تلویزیون می‌آید تین نیوز/ به گفته روابط عمومی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران مستندی از زندگی ریزعلی خواجوی و ازسوی آن روابط عمومی تهیه شده است که به زودی از صدا وسیما جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد. این مستند مراحل نهایی تهیه را طی می‌کند. ریزعلی خواجوی به تلویزیون می‌آید. مستندی […]

ریزعلی خواجوی به تلویزیون می‌آید

تین نیوز/ به گفته روابط عمومی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران مستندی از زندگی ریزعلی خواجوی و ازسوی آن روابط عمومی تهیه شده است که به زودی از صدا وسیما جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد. این مستند مراحل نهایی تهیه را طی می‌کند.
ریزعلی خواجوی به تلویزیون می‌آید.

مستندی از زندگی ریزعلی خواجوی از سوی روابط عمومی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تهیه شده است که به زودی از صدا وسیما جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد. این مستند مراحل نهایی تهیه را طی می‌کند.

تقریبا همه مردم ایران دهقان فداکار «ریزعلی خواجوی» را می‌شناسند. او متولد اسفند ماه ۱۳۰۹ میانه بود و در۱۱ آذر ۱۳۹۶ دارفانی را وداع گفت و به سرای باقی شتافت. دهقان فداکار در زمان حیات‌اش مورد توجه عده‌ای خاص بود. گاهی به سراغ‌اش می‌رفتند، حالی می‌پرسیدند، نگاهی به فانوس قدیمی شب حادثه می‌کردند و بی‌آنکه کاری از دست‌شان ساخته باشد به درددل‌های وی گوش می‌دادند.

دهقان فداکار در زندگی شخصی‌اش صاحب همسر، هشت فرزند و بیش از چهل نوه و نتیجه شد. او به دلایلی که شاید مشکلات اجتماعی باشد به کرج مهاجرت کرده وساکن حصارک شده بود.

از ریزعلی خواجوی در سومین همایش ملی فداکاری سال ۱۳۸۵ که در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شده بود تجلیل به عمل آمد و تندیس ملی فداکاری به او اهدا شد. درآن مراسم دهقان فداکار ماجرای آن شب پاییزی حادثه در سال ۱۳۴۱ را به زبان ترکی برای حاضران تعریف کرد که هم زمان به فارسی برگردانده ‌شد.

نام او به عنوان نماد فداکاری و نجات دهنده جان سرنشینان قطار در کتاب‌های درسی ما جا گرفت و ما از کودکی با یک نقاشی در کنار داستان شب حادثه با او آشنا شدیم بی‌آنکه چهره تکیده واقعی این دهقان ساده و روستایی را دیده باشیم. یادش گرامی و روح‌اش شاد.

 

لینک کوتاه : https://rail-news.ir/?p=1803

برچسب ها

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.