معاون مسافری راه آهن جمهوری اسلامی ایران:
تاخیر قطارهای مسافری از مبدا تا مقصد حدود ۲۵ دقیقه است
معاون مسافری راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: میزان تاخیر قطارهای مسافری از مبدا کمتر از ۳۰ ثانیه و همچنین میزان تاخیر از مبدا تا مقصد به طور متوسط حدود ۲۵ دقیقه است.
به گزارش روابط عمومی راه آهن جنوب شرق، سید میرحسن موسوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در زاهدان افزود: برنامه ریزی های زیادی از سوی راه آهن جمهوری اسلامی برای ارتقاء کیفیت بخش سیر مسافری کشور انجام شد تا میزان تاخیر قطارها کاهش پیدا کند.
وی در خصوص راه اندازی قطار مسافری زاهدان – پاکستان گفت: راه آهن جمهوری اسلامی ایران رایزنی هایی را با مسئولان این کشور برای راه اندازی خط مسافری انجام داده است.
وی ادامه داد: راه اندازی خط مسافری میان ایران و پاکستان مستلزم تکمیل زیرساختها نظیر بازسازی خطوط ریلی از کویته تا میرجاوه و همچنین ساخت خط نرمال از میرجاوه تا زاهدان است که این موضوع در حال پیگیری است.
وی افزود: راه آهن جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد تا پس از تکمیل زیرساخت های لازم خط مسافری از کویته پاکستان به تهران – مشهد و حتی شلمچه راه اندازی کند.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه سرعت قطارها از زاهدان تا بم به ویژه در محدوده شوره گز به کندی انجام می شود چه تدابیری اندیشیده شده است گفت: راه آهن جمهوری اسلامی برای برطرف کردن این مشکل مشاورانی را بررسی این موضوع بکار گرفته است.
معاون مسافری راه آهن جمهوری اسلامی ایران اظهارکرد: هم اینک این مشاوران در حال بررسی این موضوع هستند تا یک برنامه عملیاتی برای جلوگیری از ورود ماسه بر روی ریل به این نهاد ارائه دهند.
موسوی ادامه داد: چنانچه اقتصادی بودن این پروژه از طرف مشاوران تایید شود اقدامات لازم در این زمینه در دستور کار راه آهن قرار می گیرد.
وی در خصوص سفرهای نوروزی نیز افزود: همچون سالهای گذشته سعی خواهیم کرد تا برنامه های متنوعی را در ایستگاههای راه آهن سراسر کشور برای رضایتمندی مسافران انجام دهیم.
وی ادامه داد: با افزایش بهره وری سعی خواهیم کرد که نسبت به پارسال، ظرفیت های افزایش تعداد سفر در همه شهرستان های کشور را ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تمام واگن های مسافری در اختیار بخش خصوصی اند مذاکراتی با این شرکت ها برای بهسازی واگن های مسافری انجام شده و منتظر اعلام برنامه های آنان در این زمینه هستیم.