به گزارش ریلنیوز به نقل از فارس، عباس خطیبی اظهار داشت: در سالی که گذشت اتفاقات خوبی در بحث ریلی به صورت ویژه رخ داد و وزارت راه و شهرسازی همچنان از پروژههای ریلی حمایت ویژه دارد.
* امسال ۳ مرکز استان به شبکه ریلی متصل می شود
وی در تشریح آخرین برنامه ریزی توسعه خطوط ریلی در سال جهش تولید با اشاره به اینکه دولت سیاست توسعه ریلی را مثل سالهای گذشته دنبال میکند، گفت: پس از موفقیت پروژه اتصال ۵ مرکز استان به شبکه ریلی، برای امسال نیز اتصال ۳ مرکز استان دیگر به شبکه ریلی در دستور کار قرار گرفت تا بدین ترتیب ۸ مرکز استان به شبکه ریلی وصل شود.
معاون ساخت و توسعه راهآهن، بنادر و فرودگاهها این سه پروژه ریلی را <<خط آهن همدان- سنندج با رویکرد اتصال استان کردستان به شبکه ریلی>>، <<راهآهن میانه- اردبیل>> و <<خط آهن مبارکه- شهرکرد با رویکرد اتصال استان چهارمحال وبختیاری به شبکه ریلی>> عنوان کرد.
* اولویت گذاری تکمیل ۹ پروژه ریلی در سال ۹۹/تامین منابع از بودجه عمومی
خطیبی با بیان اینکه امسال ۹ پروژه در اولویت اجرا و تکمیل قرار دارد، گفت: غیر از سه پروژهای که از آن نام برده شد، راهآهن بستان آباد- تبریز، خط آهن یزد- اقلید، خط آهن خواف- هرات، راه آهن رشت- آستارا و خط آهن استراتژیک چابهار- زاهدان از پروژههای دارای اولویت هستند که برای تامین مالی آنها از بودجه عمومی و منابع سازمانی اختصاص مییابد.
*هدف گذاری تکمیل ۶۲۰ کیلومتر خط آهن تا پایان دولت
معاون ساخت و توسعه راهآهن، بنادر و فرودگاهها اظهار داشت: ۱۶۶۰ کیلومتر خط ریلی اولویتدار را مشخص کردهایم و مصمم هستیم تا پایان دولت حداقل ۶۲۰ کیلومتر از این خطوط ریلی افتتاح و بهرهبرداری شود.
خطیبی تاکید کرد: تلاش میکنیم متناظر با شرایط منابع مالی و در ۱٫۵ سال باقی مانده، با همکاری سازمان برنامه بودجه (که قول مساعدت و همکاری داده است) این پروژهها تکمیل شوند.