او با بیان اینکه در سال گذشته که به عنوان سال رونق تولید نام گذاری شده بود با توجه به دستور وزیر راه و شهرسازی در ارتباط با افزایش تولید، ۷۷۸ دستگاه انواع واگن باری، مسافری، خودکشش، لوکومتیو در کارخانجات داخلی کشور تولید شد.
مدیر عامل شرکت راه آهن توضیح داد: امسال هم هدف گذاری برای ساخت دو هزار دستگاه در شرکت راهآهن مقرر شده است، با برنامه ریزی های صورت گرفته و در راستای تحقق این هدف بلند مدت اقدامات لازم را انجام داده ایم.
رسولی توضیح داد: با توجه به شرایط کنونی کشور و همکاری کارخانجات تولید کننده داخلی و شرکتهای حمل و نقلی در قالب تفاهم نامه ای در حال اجرایی شدن این برنامه هستیم.
تحویل ۳۲۹ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل به سیستم راه آهن کشور
مدیر عامل شرکت راه آهن اظهار کرد: در مدت ۵ ماه گذشته ۳۲۹ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید و به شبکه ریلی کشور وارد شده و با تامین منابع مالی و تخصص آنها در ۶ ماه دوم سال سرعت اجرای این پروژه هم افزایش مییابد.
رسولی یادآور شد: با همکاری وزارت صمت و مکاتبات صورت گرفته با آنها، امیدواریم امسال میزان تولیدات ناوگان داخل کشور افزایش یابد.
مدیر عامل شرکت راه آهن با اشاره به اینکه در اسفندماه سال ۹۷ نامه بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه به امضا رسیده است، افزود: طبق این تفاهم نامه بخشی از منابع از محل تبصره ۱۸ تامین شده و در سال ۹۹ دو منابع که شامل ۸۰ درصد از اعتبارات می شود تامین خواهد شد. کارخانجات داخلی تنها ۲۰ درصد از آورده خود را تامین خواهند کرد.
رسولی با اشاره به اینکه سعی خواهیم کرد از کارخانجات داخلی تجهیز کنیم، افزود: پخش اول ابلاغ شده و نظام بانکی اعتبارات لازم را پرداخت کرده و امیدواریم مرحله دوم از پرداخت اعتبارات انجام شود.
تامین سهمیه ویژه فولاد برای کارخانجات تولید ریل کشور
رسولی با اشاره به اینکه وزارت صمت و کارخانجات سهمیهبندی برای تامین ورق فولادی را ایجاد کرده و اعلام کرده که از طریق بورس فولاد مورد نیاز کارخانجات را تامین می کند، افزود: با مکاتبات ۲ وزیر راه و شهرسازی و وزارت صمت جهت تقویت کارخانجات سهمیه خاصی را در اختیار کارخانجات قرار دهند.
او ادامه داد: این سهمیه مشخص شده و موافقت اصولی هم انجام شده و به زودی ابلاغ میشود. خوشبختانه امسال سامانه جامع حمایت از تولید داخلی را بارگذاری کرده و در اختیار عموم قرار داده ایم.
رسولی با بیان اینکه این سامانه شامل دو بخش است که در بخش اول ۴ هزار قطعات که در داخل کشور تولید می شود بارگذاری شده و در اختیار مصرف کنندگان و تولید کنندگان باید قرار بگیرد افزود : بخش دوم هم مربوط به قطعات که هنوز ساخته نشده و ناگزیر به واردات آنها هستیم که در طی فراخوانی به شرکتهای دانشبنیان اعلام کرده ایم که قطعات در مورد نیاز را تولید کنند.