به گزارش ریلنیوز به نقل از روابط عمومی راه آهن ، معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این مرحله ۷۰ دستگاه انواع ناوگان شامل لکوموتیو، واگن مسافری و واگن باری به ارزش ۲۲۳ میلیارد تومان وارد شبکه ریلی می شود.
سعید رسولی افزود: امسال جمعا تاکنون ۵۲۱ دستگاه انواع ناوگان ریلی به ارزش ۱۱۵۶ میلیارد تومان وارد شبکه شده است.
رسولی تاکید کرد: معتقدم جنب و جوش و نشاط در فعالیتهای صنعتی ریلی نوید روزهای خوب برای راهآهن دارد. در نتیجه در راستای حمایت از تولید داخل، ساز و کاری در شرکت راهآهن ایجاد شد که زنجیره کاملی برای حمایت واقعی و پایدار از تولید داخل است.
وی افزود: ایجاد و تاسیس مرکز تست ریلی با همکاری وزارت دفاع و سازمان ملی استاندارد انجام شد؛ با احداث بزرگترین مرکز تست مجهز ریلی از تولیدکنندههای این حوزه، بیشترین استفاده را خواهیم داشت.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: امروز خط تولید لکوموتیو در واگن پارس اراک بعد از ده سال تعطیلی، دوباره راهاندازی شد. در نتیجه امروز اولین لکوموتیو تولیدی واگن پارس با عنوان پارس ۳۳ تحویل میشود و سفارش ۱۰ دستگاه لکوموتیو به واگن پارس شده است.
خط تولید لکوموتیو شرکت واگن پارس، بدنبال عقد قرارداد ساخت و تولید ۱۰ دستگاه لکوموتیو حمل قطار باری بین بخش خصوصی (شرکت البرز نیرو) و واگن پارس راه اندازی شد که امروز اولین واگن تولیدی این شرکت با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راه آهن به بهره برداری رسید.
این لکوموتیو با نام تجاری پارس ۳۳ با قدرت ۳۳۰۰ اسب بخار طراحی و تولید شده و سهم تولید داخل آن ۴۰ درصد است که این سهم در قطارهای بعدی افزایش خواهد یافت.
سعید رسولی، مدیر عامل راه آهن گفت: در شرکت راه آهن و وزارت راه و شهرسازی اراده آهنین برای حمایت از تولید داخل ریلی وجود دارد.
به گفته مدیرعامل واگن پارس در سال ۱۳۹۸ این شرکت رکورد ۲۰ سال گذشته خود را شکست.