Warning: unlink(/tmp/wordpress-seo.24.4.zip): No such file or directory in /home/h299934/public_html/wp-admin/includes/class-wp-upgrader.php on line 388
شروع عملیات اجرایی مرحله دوم خط راه آهن مسیر شیراز - خفر - جهرم به بندرعباس - اخبار راه آهن ایران | اخبار راه آهن ایران
  • امروز : شنبه, ۲۷ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 15 February - 2025
کل اخبار 7013اخبار امروز : 0
46
مهرداد بذرپاش

شروع عملیات اجرایی مرحله دوم خط راه آهن مسیر شیراز – خفر – جهرم به بندرعباس

  • کد خبر : 35342
  • 11 دی 1348 - 3:30
شروع عملیات اجرایی مرحله دوم خط راه آهن مسیر شیراز – خفر – جهرم به بندرعباس
طرح خط آهن شیراز ـ بندرعباس، به طول ۶۰۰ کیلومتر، استان فارس را به جنوب کشور و بنادر راهبردی جنوب متصل می‌کند.

همزمان با دومین دوره سفر رئیس جمهور به فارس، با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، عملیات اجرایی مرحله دوم خط راه آهن مسیر شیراز – خفر – جهرم به بندرعباس به طول ۲۸ کیلومتر و با اعتبار بیش از ۸۲۲ میلیارد تومان آغاز شد.

طرح خط آهن شیراز ـ بندرعباس، به طول ۶۰۰ کیلومتر، استان فارس را به جنوب کشور و بنادر راهبردی جنوب متصل می‌کند.

این طرح ملی علاوه بر ارتقای ظرفیت‌های حمل بار و مسافر در کشور، زمینه صرفه‌جویی قابل توجهی در حامل‌های مختلف انرژی فراهم می‌کند.

این محور یکی از مسیر‌های اساسی و موثر است که می‌تواند استان فارس را به خلیج فارس متصل کند و مسیری است که از نظر پدافند غیر عامل هم به عنوان محوری جایگزین از طریق مسیر بندر عباس -بافق- یزد عمل می‌کند.

لینک کوتاه : https://rail-news.ir/?p=35342

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.