غلامحسین ولدی، مدیرکل راهآهن جنوب به همراه هیأت همراه در بازدیدی از مجتمع بندری امام خمینی(ره)، با ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادرودریانوردی، در این دیدار، مدیرکل راهآهن جنوب با اشاره به پیوند دیرینه و تاریخی بندر امام خمینی(ره) با راهآهن سراسری، این بندر را به عنوان نخستین بندر ریلپایه کشور معرفی کرد که نشاندهنده تعامل موفق بین حمل و نقل ریلی و دریایی است.
ولدی در ادامه خاطرنشان کرد: راهآهن سراسری کشور به طول ۱۴۰۰ کیلومتر که نقش به سزایی در یکپارچگی ملی ایفا کرده است، به عنوان یکی از آثار ارزشمند در فهرست میراث جهانی آثار ملموس به ثبت رسیده است.
مدیرکل راهآهن جنوب با اشاره به جایگاه ویژه بندر امام خمینی(ره) برخورداری از بیشترین سهم ریلی در بین بنادر کشور اظهار داشت: این بندر به عنوان مبدأ راه آهن سراسری، جایگاه مهمی در تکوین موزه ملی راه آهن دارد و میتوان با مشارکت بین اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و راه آهن جنوب، ضمن گردآوری آثار ملموس و اسناد و مدارک مرتبط، موزه محلی در اماکن به جا مانده از گذشته احداث و بر غنای موزه ملی راه آهن افزود.
در این دیدار، ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان نیز ضمن اشاره به جایگاه ملی بندر امام خمینی(ره) در اقتصاد و بازرگانی کشور و اهتمام مستمر سازمان بنادر و دریانوردی در حفظ و نگهداری شبکه خطوط ریلی داخلی مجتمع بندری که به بیش از ۹۰ کیلومتر می رسد، بر تعامل و همافزایی با راهآهن به منظور افزایش سهم ریلی در بنادر تأکید کرد.
گرایلو همچنین خاطرنشان کرد که در تمامی قراردادهای سرمایهگذاری جدید با بخش خصوصی، بر بهرهگیری از سهم ریلی در حمل و نقل کالا تأکید شده است و ابراز امیدواری کرد راه آهن نیز صاحبان کالا و مشتریان را به استفاده بیشتر از ظرفیتهای حمل و نقل ریلی ترغیب کند.