به نقل از روابط عمومی اداره کل راه آهن جنوب، غلامحسین ولدی روز سهشنبه با اشاره به منطقه جغرافیای ویژه راه آهن جنوب در خوزستان که پیوسته یکی از اصلی ترین مقاصد گردشگری در ایام نوروز است، اظهار کرد: امسال با برنامه ریزی های دقیق و تلاش شبانه روزی ،۱۲۳ هزار نفر مسافر از تاریخ ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ جابجا شدند.
وی افزود: در این بین جابجایی مسافر برون استانی، با رقم ۷۵ هزار نفر مسافر توسط ۱۰۰ رام قطار اهواز – تهران و برعکس با مجموع ۳۴ هزار نفر و ۸۴ رام قطار اهواز – مشهد و برعکس با مجموع ۴۱ هزار نفر انجام شد.
مدیر کل راه آهن جنوب در رابطه با آمار جابجایی قطارهای حومه ای گفت: همچنین در مدت زمان یاد شده، ۲۵۲ رام قطارهای حومه ای در سه محور اهواز – خرمشهر ، اهواز – اندیمشک و اهواز – ماهشهر و برعکس مشغول به خدمات رسانی به مردم شریف استان بودند که ۴۸ هزار نفر مسافر را جابجا کردند.
پیش از این نیز رییس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان از جابهجایی بیش از ۴۰۰ هزار مسافر از پایانههای مسافربری استان در نوروز ۱۴۰۴ خبر داده بود.
سال گذشته نیز حدود ۱۲۰ هزار مسافر نوروزی از طریق ناوگان ریلی جنوب جابجا شدند.