• امروز : دوشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل اخبار 7262اخبار امروز : 0
0

هدف گذاری ۸ میلیون تن بار بین المللی ریلی تا پایان ۱۴۰۴

  • کد خبر : 38171
  • 31 فروردین 1404 - 23:19
هدف گذاری ۸ میلیون تن بار بین المللی ریلی تا پایان ۱۴۰۴
مدیرعامل شرکت راه آهن از هدف گذاری برای حمل ۸ میلیون تن بار بین المللی ریلی در سال ۱۴۰۴ خبر داد. همچنین با سرمایه گذاری ۶۴ هزار میلیارد تومانی، توسعه ترانزیت و تقویت زیرساخت های ریلی در دستور کار قرار گرفته است.

هدف‌گذاری ۸ میلیون تن بار بین‌المللی ریلی در سال ۱۴۰۴ با سرمایه‌گذاری ۶۴ هزار میلیارد تومانی

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: در سال جاری، حمل ۸ میلیون تن بار بین المللی ریلی در کشور هدف گذاری شده است. این هدف در راستای توسعه حمل و نقل ریلی، افزایش ترانزیت بین المللی و جذب سرمایه گذاری های بخش خصوصی دنبال می‌شود.

سرمایه گذاری ۶۴ هزار میلیاردی در حمل و نقل ریلی؛ توسعه ترانزیت در دستور کار

جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن، در آیین امضای تفاهم نامه سرمایه گذاری ۶۴ هزار میلیارد تومانی در بخش حمل ونقل ریلی، از برگزاری نشست های ماهانه با سرمایه گذاران خبر داد. هدف این نشست ها، انعقاد تفاهم نامه های سرمایه گذاری بلندمدت در حوزه حمل بار و مسافر است.

ذاکری با اشاره به رویکرد کلان راه آهن در افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵ میلیون تن بار بین المللی شامل واردات، صادرات و ترانزیت از طریق ریل جا به جا شد. طبق برنامه ریزی صورت گرفته، در سال جاری (۱۴۰۴)، این عدد به ۸ میلیون تن خواهد رسید.

وی تأکید کرد: ظرفیت بالقوه کشور در کریدورهای ترانزیتی شرق به غرب و شمال به جنوب تا ۴۰ میلیون تن است. برای رسیدن به این هدف، باید زیرساخت های ریلی تقویت شده و موانع در مبادی ورودی و خروجی کاهش یابد.

مدیرعامل شرکت راه آهن ادامه داد: در حال حاضر، با همین شبکه موجود، رسیدن به ظرفیت ترانزیت ۱۵ میلیون تن امکان پذیر است. البته تحقق این هدف در گرو دیپلماسی حمل و نقل و همکاری دستگاه های مرتبط است.

قطارهای باری برنامه ای و نقش بخش خصوصی در تحقق اهداف ترانزیتی

وی همچنین به برنامه‌ریزی برای اجرای کامل قطارهای باری برنامه ای اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۵۰۰ قطار باری برنامه ای در شبکه ریلی فعال هستند. با مشارکت بخش خصوصی در مدیریت این قطارها، تلاش می شود تا اهداف تعیین‌شده در برنامه هفتم توسعه به طور کامل عملیاتی شوند.

ذاکری در پایان بر تعامل سازنده با ذی‌نفعان صنعت ریلی و تقویت مشارکت بخش خصوصی تاکید کرد و آن را یکی از ارکان توسعه حمل ونقل ریلی کشور دانست.

لینک کوتاه : https://rail-news.ir/?p=38171

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.