سید عبدالله ارجائی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در سفر به چهارمحال و بختیاری و در حاشیه بازدید از ایستگاه راهآهن شهرکرد با اشاره به اینکه مقوله عدالت دسترسی یکی از مسائل مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی و دولت چهاردهم است، اظهار کرد: در برنامه تقدیمی وزیر راه و شهرسازی به مجلس بحث عدالت دسترسی مدنظر و مورد تأکید بود که اکنون هم در اولویت برنامههای وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه یکی از مسائل دسترسی، اتصال مراکز استانها به شبکه ریلی است، افزود: یکی از استانهای کشور که اتصال شبکه ریلی جزو مطالبات به حق مردمی بوده چهارمحال و بختیاری است که هر سه قرارداد لازم مربوط به زیرسازی، ایستگاه و ریل گذاری فعال است؛ کما اینکه بحث زیرسازی حدود ۸۰ تا ۸۵ پیشرفت فیزیکی داشته و در حال اجراست و امید است بموقع و در موعد تعیین شده، کار انجام شود.
ارجائی ادامه داد: قرارداد دیگر مربوط به ایستگاه راه آهن بوده که امید است سرعت بیشتری بگیرد و ایستگاه به موازات ریلگذاری و زیرسازی پیشرفت داشته باشد، قرارداد دیگر که شاید از دو قرارداد دیگر مهمتر باشد بحث ریلگذاری است که اواخر سال گذشته قرارداد فعال و ابلاغ شد و اکنون پیمانکار در محل پروژه مستقر و تجهیز کارگاه صورت گرفته است.
وی افزود: امیدواریم با حمایت مسئولان استان و به ویژه نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس بتوانیم در آینده نزدیک، یعنی کمتر از یک ماه دیگر شاهد شروع ریل گذاری در این استان باشیم و این امر آغازی برای اتصال مرکز چهارمحال و بختیاری به شبکه سراسری ریلی باشد.
تزریق ۹۵۰ میلیارد تومان به پروژه راه آهن
همچنین نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس در ادامه گفت: بعد از کلنگزنی پروژه راهآهن در سفر رئیس جمهوری شهید، پروژه از سرعت خوبی برخوردار شدهاست.
احمد راستینه تصریح کرد: در طی ششماه گذشته تمام تلاش ما بر این بود برای پروژه راهآهن که یکی از پروژههای مهم استان است از محل صندوق توسعه تأمین اعتبار شود که نتیجه این تلاشها باعث شد در بحث تأمین اعتبارات از محل استجازه مقام معظم رهبری، ۵۰۰ میلیارد تومان در سهماه گذشته به این پروژه اختصاص دادهشود، همچنین با پیگیریهای معاون برنامهریزی و توسعه وزارت راه و شهرسازی، ۴۵۰ میلیارد تومان هم در بحث اوراق به این پروژه تزریق شد.
این نماینده مجلس افزود: در ششماه گذشته حدود ۹۵۰ میلیارد تومان به این پروژه اعتبار تزریق شدهاست.
راستینه بیان کرد: با توجه به آمادهشدن زیرساخت پروژه راهآهن و ریلگذاری آن از شهرکرد با دستوری که معاون وزیر در سفر قبلی دادهاند کار آغاز شدهاست اما با این وجود همچنان در ایستگاه از سرعت مناسب برخوردار نیستیم.
راستینه در پایان گفت: طی گفتگوهای انجام شده از یوی معاون برنامهریزی و توسعه راه و شهرسازی دعوت شد که پروژه را از نزدیک ببینند.
وی گفت: امید است با حضور ایشان تصمیمات لازم در استان گرفته شود تا پروژه راهآهن که وعده داده شده به مردم است زیر ساخت آن در سال ۱۴۰۴ تمام و در سال ۱۴۰۵ آماده بهرهبرداری شود.