• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 10 November - 2024
کل اخبار 6763اخبار امروز : 0
5

ایجاد ۲ هزار فرصت شغلی با بهره برداری از بندر خشک اندیمشک

  • کد خبر : 5823
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۶
ایجاد ۲ هزار فرصت شغلی با بهره برداری از بندر خشک اندیمشک

عضو کمیسیون انرژی مجلس عنوان کرد؛ ایجاد ۲ هزار فرصت شغلی با بهره برداری از بندر خشک اندیمشک نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی ، بهره‌برداری از بندر خشک اندیمشک را عاملی در جهت کمک به رونق اقتصادی منطقه، استان و کشور، موجی ایجاد دو هزار نفر فرصت شغلی خواهد شد. به گزارش روابط […]

عضو کمیسیون انرژی مجلس عنوان کرد؛

ایجاد ۲ هزار فرصت شغلی با بهره برداری از بندر خشک اندیمشک

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی ، بهره‌برداری از بندر خشک اندیمشک را عاملی در جهت کمک به رونق اقتصادی منطقه، استان و کشور، موجی ایجاد دو هزار نفر فرصت شغلی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران ،فریدون حسنوند در مراسم بهره برداری از بندر خشک اندیمشک و افتتاح موزه راه آهن گفت : راه‌آهن زاگرس با توجه به موقعیت کوهستانی و قدمت آن یک دانشگاه در حوزه خدمات ریلی در کشور محسوب می‌شود.
وی ترکیب مدیران راه آهن را جوان، تحصیل کرده و با انگیزه دانست و تصریح کرد: این موضوع می‌تواند عاملی برای پویایی خدمات و رضایتمندی شهروندان باشد. هریک از این مدیران می توانند بیش از ۲۰ سال به راه آهن خدمت کنند.
نماینده مردم اندیمشک با اشاره به اینکه راه آهن اندیمشک محور شریانی کریدور شمال به جنوب محسوب می شود، تصریح کرد: از قدیم الایام موضوعاتی چون اتصال راه آهن اندیمشک – ایلام و دو خطه کردن راه آهن اندیمشک – دورود و اندیمشک – اهواز مطرح بوده است و اگر راه آهن اندیمشک احیا شود تا عراق و سوریه ارتباط ریلی خواهیم داشت.
حسنوند همچنین با بیان اینکه راه آهن اندیمشک موجب اتصال جنوب به راه آهن غرب می شود، گفت: احیای راه آهن اندیمشک خدمتی بزرگ به مردم در زمینه حمل بار و مسافر و موجب ایجاد اشتغالزایی است.
نماینده مردم اندیشمک با اشاره به دستور وزیر راه و شهرسازی و پیگیری مدیران راه آهن برای احداث بندر خشک اندیمشک ،از اختصاص ۳۰۰ هکتار اراضی برای احداث بندر خشک در بهترین نقطه اندیمشک خبر داد و تصریح کرد: بزرگترین بندرخشک ایران، اندیمشک است و از مزایای آن نزدیکی به مرکز کشور و مرزهای بین‌الملل برای انتقال بار است که صرفه امنیتی و اقتصادی زیادی دارد.
وی با اشاره به ظرفیت ۵۰ میلیون تن بار در اندیمشک، گفت: در حال حاضر بیش از ۴۰ میلیون تن بار بر زمین مانده است، که با استفاده از راه آهن می توان به راحتی آن را جابجا و برای منطقه و راه آهن ایجاد فرصت کرد .
نماینده مردم اندیمشک با تاکید بر اینکه بهره برداری از بندر خشک ضمن کمک به رونق اقتصادی منطقه، استان و کشور دو هزار نفر فرصت شغلی به وجود آورده است ، گفت: این اقدام گامی مهم در مسیر ایجاد اشتغال در منطقه خواهد بود.
حسنوند تعامل، همراهی بسیار خوب راه آهن با مردم منطقه آن را نشانه آمادگی این منطقه برای انجام کارهای بزرگ دانست و خاطر نشان کرد: امروز حصار بروکراسی از راه آهن برداشته شده و مدیران راه آهن پی گیر توسعه آن در این منطقه هستند از این رو در نظر داریم هزار هکتار برای کارهای بزرگ در اختیار راه آهن قرار دهیم.
وی ضمن تشکر از تلاش های مدیران راه آهن در منطقه زاگرس و مدیرعامل جمعیت حلال احمر افزود: راه آهن اندیمشک قدمتی طولانی دارد و جزو اولین راه
آهن های کشور است.
حسنوند افزود: راه آهن اندیمشک دارای ظرفیت و استعداد خاص و تاریخی است و باید به صورت ویژه به ظرفیت های این مسیر ریلی توجه داشت.
وی افزود: با توجه به همجواری اندیمشک با استان های لرستان، ایلام و نوار مرزی، توسعه مسیرهای ریلی و احداث بندر خشک اندیمشک ضروری و دارای اولویت است.
حسنوند گفت: مطالعات بندر خشک اندیمشک انجام شده و ۳۰۰ هکتار از زمین های این شهرستان به اجرای این طرح اختصاص یافته است.
وی اظهار کرد: سرمایه گذار برای فعالیت و راه اندازی بندر خشک در اندیمشک اعلام آمادگی کرده و به زودی شاهد شتاب در اجرا و توسعه خدمات ریلی شهرستان اندیمشک با اجرای طرح بندر خشک خواهیم بود.
حسنوند با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به توسعه و بهسازی خطوط ریلی راه آهن ناحیه زاگرس اندیمشک گفت: این مسیر از جایگاه ویژه ای در خطوط ریلی کشور برخوردار است و اهتمام به این منطقه تاثیر مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغال در منطقه دارد.

راه آهن موجب رشد اندیمشک می شود
همچنین غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در این بازدید گفت: وجود ظرفیتی مهم مانند راه آهن در منطقه موجب افزایش سرمایه گذاری در سایر بخش ها می شود.
استاندار خوزستان در این مراسم با اشاره به تلاش صورت گرفته در بخش های مختلف اندیمشک گفت: این شهرستان یکی از فعال ترین مناطق کشور در بخش های مختلف صنعتی، اقتصادی، راه آهن، کشاورزی و سایر بخش ها است.
شریعتی افزود: وجود ظرفیتی مهم مانند راه آهن در منطقه موجب افزایش سرمایه گذاری در سایر بخش ها می شود.
گفتنی است ، راه آهن ناحیه زاگرس اندیمشک دارای ۱۲ ایستگاه با ۲۲۲ کیلومتر حوزه استحفاظی است که خوزستان را به لرستان وصل می کند.

لینک کوتاه : https://rail-news.ir/?p=5823

برچسب ها

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.