به گزارش ریل نیوز به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ “حشمت اله ملکی” اظهار داشت: شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با برنامه ریزی های به عمل آمده و به منظور خدمات رسانی به زائران و همچنین کمک به برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم اربعین حسینی (ع) یک رام قطار اتوبوسی در محور خرمشهر ـ شلمچه و بالعکس به صورت ۲۴ ساعته و رایگان در اختیار زائرین قرار داده است.
وی افزود: به همین منظور پلیس راه آهن با اعزام نیروهای کمکی توان عملیاتی یگان های فعال در مسیر تردد زائران را ارتقاء داده و همکاران من با تلاش شبانه روزی در صدد برقراری امنیت ایستگاه ها و محورهای ریلی منتهی به جنوب و جنوب شرق کشور هستند.
فرمانده قرارگاه تاکتیکی خطوط ریلی ماموریت اربعین حسینی با اشاره به اجرای طرح ویژه اربعین حسینی در راستای تشدید اقدامات کنترلی اشاره و تصریح کرد: پلیس راه آهن به منظور ارتقاء امنیت قطارها و خطوط ریلی، مقابله با فعالیت گروهک های معاند، سرکشی از طول خط ریلی و ایستگاه های فاقد پلیس، پیشگیری از سنگ پرانی به قطارها، تامین نظم و امنیت محورها و زائران اربعین حسینی، با برنامه ریزی صورت گرفته اقدام به راه اندازی و اعزام گشت “درزین” پیشرو به صورت شبانه روزی در محورهای پر تردد ریلی تا پایان مراسم مذکور کرده است.
سرهنگ ملکی در پایان با تاکید بر اینکه تمام امکانات پلیس راه آهن در خدمت زائران قرار دارد، اظهار امیدواری کرد با انجام شایسته ماموریت، پلیس نیز بتواند سهمی در دفتر خادمان اباعبداللهالحسین داشته باشد.