• امروز : یکشنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 23 February - 2025
کل اخبار 7037اخبار امروز : 4
0

آماده باش کامل راه آهن در پی هشدار قرمز سازمان هواشناسی

  • کد خبر : 37443
  • 06 اسفند 1403 - 0:19
آماده باش کامل راه آهن در پی هشدار قرمز سازمان هواشناسی
در پی صدور هشدار قرمز سازمان هواشناسی، جلسه فوق العاده ستاد مدیریت بحران راه‌آهن برگزار شد و طی آن، مدیرعامل راه‌آهن دستورات لازم را به منظور آماده باش کامل ستاد و مناطق برای مدیریت بحران صادر کرد.

جلسه فوق العاده ستاد مدیریت راه‌آهن با حضور دکتر جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن روز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ در ساختمان شهدای راه‌آهن برگزار شد.

با توجه به هشدار قرمز سازمان هواشناسی این جلسه به صورت فوق العاده برگزار شد و مدیران کل به همراه اعضای ستاد مدیریت بحران مناطق به طور برخط و از طریق فضای مجازی از مجموعه تمهیدات و اقدامات انجام شده به منظور پیشگیری و مواجه با بحران‌های احتمالی را گزارش کردند.

ذاکری در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسن نصرالله، دبیر کل سابق حزب الله لبنان به عنوان الگوی مقاومت در جهان اسلام، با اشاره به برودت شدید آب و هوا طی روزهای آینده، گفت: با توجه به هشدار قرمز سازمان هواشناسی، لازم است تا همه نیروها آماده باشند.

مدیرعامل راه‌آهن خواستار تجهیز و آماده‌باش کامل کارکنان راه‌آهن طی این ایام شد و تاکید کرد: اوج برودت هوا طی دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه خواهد بود.

وی گفت: مناطقی مانند شمالغرب، شمال۲، شمال۱، تهران، خراسان شمالی و خراسان رضوی درگیر بحران برودت هوا خواهند بود و برای بعضی ازاین مناطق هشدار قرمز صادر شده است.

ذاکری تاکید کرد: لازم است، موضوعاتی مانند آماده بکاری لکوموتیو، رفع نواقص فنی واگن ها و تلاش برای رفع یخ زدگی تیغه‌های سوزن مورد توجه قرار گیرد و با برنامه ریزی مناسب تلاش شود که سیر قطارها طی این ایام، با رعایت کامل ایمنی سیر و خدمات مطلوب به مسافران انجام شود.

مدیرعامل راه‌آهن تمامی مرخصی‌، طی این چند روز را جهت نظارت و پیگیری مسائل لغو کرد و گفت: طی این ایام، لازم است کنترل و صرفه جویی و رسیدگی به مصرف انرژی نیز در دستور کار همه مناطق باشد.

وی تاکید کرد: لازم است، حتما با هلال احمر استان هماهنگی‌های لازم انجام شود و با همکاری و هماهنگی هم در ارتباط با خدمات رسانی را داشته باشند.

ذاکری همچنین خواستار برگزاری جلسات معاونان مسافری در مناطق با روسای قطار و میهمانداران شد و خاطرنشان کرد: در این جلسات باید حتما به روسا و میهمانداران قطار توصیه شود که تمام ظرفیت خود را جهت رضایت مسافری بکار گیرند.

گفتنی است؛ در این جلسه، معاونین، رئیس کمیسون عالی سوانح و همچنین مدیران ستادی و مناطق از جمله مدیران کل مناطق شمال۱، شمال ۲، شمال غرب و شمال شرق یک؛ اهم برنامه‌ها و تمهیدات لازم جهت پیشگیری و مدیریت بحران‌های احتمالی طی ایام پیش رو را تشریح کردند.

لینک کوتاه : https://rail-news.ir/?p=37443
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.