• امروز : چهارشنبه, ۱۵ مرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 6 August - 2025
کل اخبار 7601اخبار امروز : 5
0

مراسم بدرقه زائران اربعین حسینی (ع) با قطار‌های رجا برگزار شد

  • کد خبر : 39250
  • 15 مرداد 1404 - 2:49
مراسم بدرقه زائران اربعین حسینی (ع) با قطار‌های رجا برگزار شد
مراسم بدرقه زائران اربعین حسینی در ایستگاه‌های راه آهن تهران و مشهد به همت شرکت رجا و همکاری راه آهن ج. ا. ا و با حضور خادمان آستان قدس رضوی در مشهد و تهران برگزار شد.

روابط عمومی شرکت حمل و نقل ریلی رجا گفت: همزمان با آغاز اعزام زائران اربعین حسینی (ع) با قطار‌های این شرکت، آیین باشکوه بدرقه مسافران عتبات عالیات در روز دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ در ایستگاه شهید رئیسی مشهد مقدس برگزار شد.

در این مراسم که با حضور خادمان حرم مطهر رضوی (ع)، مدیران و مسئولان شرکت رجا و اداره کل راه‌آهن خراسان برگزار شد، زائران اربعین با راه‌اندازی قطار فوق‌العاده مسیر مشهد – کرمانشاه، با تکریم ویژه و پذیرایی مناسب راهی سفر معنوی خود شدند.

زائران در فضای معنوی و صمیمی این مراسم، از بدرقه گرم همکاران پرتلاش شرکت رجا بهره‌مند شدند.

همچنین مراسم بدرقه مشابهی روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد در ایستگاه راه‌آهن تهران برگزار شد. در این برنامه نیز زائران با حضور خادمان آستان قدس رضوی (ع) و مدیران شرکت رجا و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بدرقه شده و نمک و نبات متبرک به آنان اهدا شد.

این مراسم با مشارکت فعال همکاران در مدیریت رجا خراسان، مهمانداران، و کارکنان خدمات و پشتیبانی سکو انجام شد که تلاش خالصانه آنان شایسته تقدیر است.

در کنار خدمات حمل‌ونقلی، اقدامات فرهنگی نیز بخش مهمی از برنامه‌های رجا برای ایام اربعین بوده است. از جمله این اقدامات می‌توان به طراحی و نصب پوستر‌های ویژه در قطارها، استند‌های اطلاع‌رسانی در ایستگاه‌ها، سیاه‌پوش کردن رستوران قطارها، و تولید و پخش محتوای صوتی و تصویری متناسب با حال و هوای اربعین اشاره کرد.

شایان ذکر است شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، در کنار شرکت‌هایی نظیر گروه هتل‌های هما، شرکت دهکده ساحلی انزلی، و ایرانگردی و جهانگردی، نقش مؤثری در تسهیل سفر‌های زیارتی و گردشگری ایفا می‌کند.

لینک کوتاه : https://rail-news.ir/?p=39250

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.